De web site die u net bezocht is gemaakt door  MADSTUDIO

Deze naam staat voor de digitale activiteiten en producties van
Mick Willemsen.

Mick is een OLD TIME traditionele fotograaf, nog van voor het digitale tijdsperk.

Van orgine professioneel in het reportage vak, met vele high society events,later gespecialiseerd in het verslaan en vastleggen van grote evenementen voor de bedrijfs sektor, heeft Mick met deze passie voor licht en techniek beheersing, royaal 40 jaar ervaring opgebouwd.

Hoewel er natuurlijk veel veranderd is door steeds verder ontwikkelende digitale technieken,zijn de te bereiken uitkomsten haast onbegrensd geworden. Vanuit zijn academische / grafische opleiding, is Mick naast enkel fotograferen, dan ook meer en meer
de digitale ontwerp kant opgegaan en maakt nu , custom made web designs,
folders en brochures, product en bedrijfs presentaties.
Kortom , de passie voor perfectie is gebleven, de technieken zijn veranderd....
De fotograaf is wat ouder geworden, enkel  een schat
aan ervarings kunde rijker...................... gebundeld in de activiteiten van MADSTUDIO.

Kijk op www.mickeysartdesign.com voor fotografische informatie.
Bezoek www.madstudio.nl voor alle web-design info
84FN4-YHE4V-8MLCY-E19L4-3XKK7
Mad and more

Mad staat niet voor gek, gekte of dolle dwaze humor.

Hoewel het tijdschrift MAD wel een aardige rol heeft gespeeld in mijn leven staat MAD gewoon voor Mickeys Art Design.

En what's in a name?  Design is jaren lang niet veel meer geweest ,dan efficient  en vooral vindingrijk, toepassen van fotografische technieken, bij de diverse industriŽle opdrachten. "on the spot retouche" maken,omdat er nog geen Photoshop bestond, was een belangrijke techniek,wilde je een meer dan dagelijkse kwaliteit produceren. Als industrieel fotograaf ging ik dan ook met een extra koffer met "handige dingen "opstap naar mijn klanten.Maar het is hard gegaan, net als eigenlijk alles wel, na de jaren 50 in een versnelling is gekomen. Het ene nieuwtje volgde na het andere en had de tijd niet eens om oud te worden. De cameras, nog boordevol veertjes en schroefjes waren degelijk en gemaakt voor jaren lang nauwkeurig en precies werken. Toch heb ik ze niet versleten, maar voortijdig , door weer een nieuwer type ,met nog meer toeters en bellen , gewoon vervangen...Naast het vernieuwende van vele snel op elkaar volgende technische snufjes, kun je je voorstellen ,dat ook vormgeving, design en styling een minstens net zo turbulente ontwikkeling heeft doorgemaakt. Om over de vernieuwing in communicatie maar niet te spreken. Achter de mailbox van nu, zit een hele geschiedenis van de veranderende wijze , waarop we op de hoogte kunnen blijven van wat er in deze snelle , jachtige wereld allemaal passeert.

En nu, nu het digitale tijdsperk al haast niet meer is weg te denken, en alles nog sneller moet omdat het schijnbaar kan  met alle verbindingen die er zijn,blijft er gelukkig een ding overeind en dat is de ouderwetse vindingrijkheid, de creativiteit binnen het werk, de echte orginele benadering.....

Want digitaal is leuk, maar plagiaat zit in dezelfde hoek, veroorzaakt door het knippen en plakken, dat  zo snel  is aangeleerd.....En ook nu geld nog steeds, dat in het land der blinden ...eenoog koning is ! Laat u zich dus geen zand in de ogen strooien , maar tracht deze huidige rijstebrij te bevatten, te doorgronden, te toetsen en te gebruiken. en neem deel  aan de het beste wat het WWW te bieden heeft.
Mad and more (2)

Waar staat Madstudio dan wel voor ?  Deze vraag is net zo moeilijk als dat ze simpel is.

Madstudio maakt fotografie en publiceert web sites voor klanten , bedrijven , instellingen. Voor commerciele initiatieven, voor pure publiciteits doeleinden of voor informatieve  sites.

Hiervoor gebruikt Madstudio de opgebouwde ervarings kennis , vermengt met de laatste ontwikkelingen in het digitale vlak.

Zo hebben wij ons ondermeer toegelegd op het maken van sites binnen het zgn CMS systeem , met name het Joomla en Wordpress CMS.

De structuur van CMS (content management system)leent zich byzonder voor die websites of publicaties , welke aan verandering onderhevig zijn.

Deze verandering en kunnen direct en online worden uitgevoerd door de gebruiker/houder van de site. Het framework wordt in onderling overleg zo samengesteld , dat voor onderhoud en of uitbreiding van berichten of het toevoegen van producten als het een online shop betreft, maar een hele korte "leertijd"nodig is  voor de klant, om de  website ook echt zelf te kunnen beheren.

Hoewel de structuur van zo een CMS  binnen het sjabloon een bepalende factor is, kan door het gebruik maken van templates en het uitwerken ervan, voor elke website een orgineel en persoonlijke uitstraling worden gecreerd.

Naast het bouwen en ontwerpen van deze persoonlijke Joomla gestuurde websites, levert Madstudio ook alle de benodigde faciliteiten.
Zo verzorgen wij de domein registratie en bieden ook webhostings ruimte aan, op speciaal voor Joomla geschikte servers.

Zo heeft u alles in een hand. Kennis van techniek, vormgeving als ook de praktische onderhouds kant van een website allemaal op een adres.

Heeft u dus plannen voor een website of een online web-store, dan staan wij voor u klaar.
Hoe werkt Mad

eigenlijk als een totale fotogek.....
Waarbij oplossingen en technieken voor de meest uiteenlopende opdracht altijd een uitdaging zijn.
Met een aangeboren solisme, beweeg ik me door het vakgebied.
Werken op lokatie en met beprekte middelen of omgevings invloeden, prikkelen enkel maar de pioniers drift, om de vraag van de opdrachtgever toch in een perfecte uitkomst om te zetten.

Het kundig en snel kunnen werken met de fotografische software programmaīs en geldende kwaliteits eisen voor top drukwerk vormen tezamen met een no- nonsens benadering, een slagvaardig
een-persoons-team voor hoogwaardige producties.

Het bedrijf M@D

als een freelancer bij uitstek. Zonder de hinder van een vast bedrijfspatroon, per opdracht geheel geconcentreerd op het huidige onderwerp. Maar toch wel een solist die goed kan samenwerken met de diverse diciplines binnen een productie.
Een gedegen 24/24 online communicatie weet te onderhouden met opdrachtgevers, en als teamwerker kan functioneren bij het hele ontwerp en design traject.
Royale ervaring in het vakgebied en bovenal, snel en fexibel is met leveren. Zonder over haast klussen te spreken, is de snelheid van het digitaal aanleveren van werk, incluis laatste correcties of updates, een steeds groter onderdeel van de hedendaagse fotografie.
En...dat is weer het mooie van free-lancen..........ik ben er klaar voor.....
..................